Cautare

1901 de rezultate pentru "comuna scorteni" (2.86 secunde)
In acest an, a avut loc si vizita delegatiei Academiei de Medicina Franceza in Romania, iar in sedinta comuna a fost abordat un subiect de mare actualitate - Rolul academiilor in societatea contemporana.
Oamenii din comuna s-au intors la casele lor pentru a face curatenie dupa ce va fi evacuata apa. ... "Sunt zone in comuna unde apa balteste de peste o luna si a devenit verde.
Un adolescent de 15 ani din comuna bihoreana Santandrei a murit traznit, duminica seara, in timpul unei furtuni care s-a abatut asupra judetului.
A doua oara, cand grecii au cheltuit si au facut datorii pentru ca aveau credit mare ca erau in zona euro si creditorii scontau pe solidaritatea europeana (sau de ce faci o moneda comuna) europenii in loc sa ii scuture la cheltuieli, dar sa le plateasca prima datorie i-au imprumutat mai departe, trecand datoriile de la privat la stat, si au creat o datorie si mai mare, enorma.
Astfel, vor avea loc alegeri pentru consiliul local in orasul Bocsa (Caras-Severin), comuna Popesti (Iasi) si comuna Teremia Mare (Timis).
"Cer PSD sa nu ne incurce" In privinta inchiderii focarelor de gripa aviara din judete, Flutur a tinut sa le aminteasca social-democratilor cazul din Vrancea, spunandu-le ca unii colegi de-ai lor de partid au indemnat oamenii din comuna Bolotesti sa nu predea pasarile pentru eutanasiere.
Pacea nu inseamna sa avem limba comuna, informatie comuna. Pacea e pace, pentru toata lumea. si, atunci, miscarile acestea pentru pace, daca se vor consolida, vor fi singurele care-l scot pe om, care scot omenirea din patefonul stricat, intepenit care repeta dogit:
Deodata, dinspre comuna Carta, a aparut o lumina, de parca ar fi stat sa rasara Luna.
La Plesoi nu s-a rezolvat inca situatia juridica a terenurilor dupa ce localitatea s-a desprins de comuna Predesti, iar aproximativ 280 de cetateni asteapta sa primeasca titlurile de proprietate eliberate pe Legea nr.
Primele doua s-ar afla in creier, iar a treia ar avea o localizare extracorporala si ar fi comuna intregii umanitati. ... El punea fenomenul pe seama faptului ca, atunci cand ne gandim la ceva anume, accesam o banca de informatii comuna.
In urma cu doar cateva zile, fostul presedinte al Consiliului Judetean si al PSD Gorj a venit cu o echipa de muncitori care a ridicat un gard din plasa de sarma pe terenul pe care se afla amplasat popasul turistic "Jalesul" din comuna Arcani, pe motiv ca acesta ii apartine.
Noi le-am repartizat acestora teren in Noul Rast pentru ca si aceste case au facut parte din comuna si tot satul va fi stramutat. ... Doua cazuri mai speciale sunt in comuna Bistret, unde mostenitorii vor primi materiale de constructii chiar daca proprietarii au murit.
Aflat in vizita in comuna suceveana Arbore, grav afectata de inundatii, presedintele PSD Mircea Geoana a fost confundat de catre oamenii locului cu premierul liberal Calin Popescu-Tariceanu.
Edilul-sef din Carna nu stie cat de dornici sunt tinerii din comuna sa de cursurile CRFP, pentru ca acestia se feresc de munca pe santier.
Solicitarea cetatenilor din comuna Fundeni de a se organiza un referendum pentru schimbarea primarului nu a fost aprobata de Ministerul Administratiei si Internelor.
Un intreg scandal a izbucnit de cateva zile in comuna, pentru ca in imediata apropiere a sitului fosilifer a inceput construirea unei cladiri despre care satenii spun ca este neautorizata.
a€œAvem 18 primari de comuna, fata de 15 dupa alegerile locale din 2004. ... Primarul din aceasta comuna nu-si poate desfasura activitatea din cauza unor probleme de sanatate.
In urma cercetarilor efectuate de autoritati a reiesit faptul ca in anul 2005, in comuna Alimpesti, a fost facut un drum comunal din fonduri Sapard prin intermediul unei firme care apartine lui Pavel Nicovala, unul dintre cei mai controversati oameni de afaceri din Gorj.
Din statistica intocmita de conducerea Consiliului Judetean Gorj, in fiecare comuna exista cel putin un consilier independent.
Pe piata comuna, o tona de ciment costa 60 de euro, la noi costa deja 100 de euro.
google-analytics.com